Bemærk! Danhostel Ishøj Strand har fået nye forpagtere. Med venlig hilsen, Anette & Kim

Om Danhostel Ishøj Strand

Danhostel Ishøj Strand ligger lidt syd for Købehavn og er en grøn oase i en moderne kommune. Stranden, der er en del af en strandpark på 7 km, er en af de bedste, der findes i Danmark med flere muligheder for såvel afslapning som aktiviteter. I området ved Strandparken finder man ARKEN, museum for moderne kunst, lystbådehavn, campingplads og indsøer. Tag en tur ind i landet med den medbragte eller lejede cykel. Der er 37 km beskyttede cykelstier i de grønne områder, der giver Ishøj navnet: “Den Grønne Port til København”.

Overnatning på 5-stjernede familieværelser

En god nattesøvn i rummelige værelser med TV, privat badeværelse og overdækket terrasse. Du kan booke værelser fra 1 – 6 personer og føle dig hjemme.

Kurser & konferencer med vægt på kvalitet

Lyse lokaler med super akustik, skøn mad af økologiske råvarer, engageret service i en professionel og afslappet atmosfære. Grønne arealer til teambuilding. Gratis P.

Livets fester

Dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage og mindekaffe. Vi sikrer dig en uforglemmelig dag, hvor du er vært, og vi sørger for alt det praktiske. Leverer også hjem til dig.

Familie camping tæt ved badestrand

Den perfekte base for at udforske København eller bliv her og nyd Køge Bugt Strandpark og museet ARKEN. 15 min. til København og gåafstand til stranden.

Herlige måltider

Morgenbuffet’en serveres hver dag fra kl. 07:30 og hver onsdag kan du nyde aftenbuffet i restauranten. Hold øje med onsdagens husmands-ret fra kun kr. 99,00

Busrejser med og uden overnatning

Er i på gennemrejse og skal nyde en skøn frokost, kaffe med hjemmebagt kage eller en middag, så klarer vi også det. Attraktive seniorpriser v. overnatning.

Ishøj Strand er et paradis for sportsfolk

Jeres næste træningslejr får de bedste sportslige og sociale rammer hos os. Maden er sund og rigelig og træningsfaciliteterne er de bedste.

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand her

Online booking
Booking