Bemærk! Danhostel Ishøj Strand har fået nye forpagtere. Med venlig hilsen, Anette & Kim

Hvad er et Danhostel-kort?
Et Danhostel kort er et individuelt kort til gæster over 18 år. Kortet koster 70 kr. og er gyldigt i et år. Gæster med et gyldigt Danhostel-kort opnår 10 % rabat af værelsesprisen, som fratrækkes i forbindelse med betalingen.
Alle personer over 18 år på samme værelse skal have et Danhostel-kort for at opnå rabatten.
Booker du online, er vores rabat kun gældende ved booking på vores egen online booking.  Rabatten gives også, ved at booke direkte via telefon eller mail.

Hvor kan jeg købe et Danhostel-kort?
Kortet kan købes online på hjemmesiden eller i receptionen.

Hvad tid er der check ind/check ud?
Ankomst bedst mellem kl. 14.00 og 17.00. Søn- og helligdage dog indtil kl. 16:00. Ankomst efter receptionens lukketid skal aftales forud. Der kan laves en nøgleboksaftale, hvis du har forudbetalt opholdet. Dette kan gøres via denne hjemmeside, se under kontakt – forudbetaling. Husk at ringe til os i receptionens åbningstid på tlf. 43 53 50 15 for at få din bokskode.
Afrejse alle dage venligst inden kl. 10.00.

Kan jeg tilkøbe forplejning?
Hver morgen serveres en lækker morgenmadsbuffet til 75kr. for voksne og 40kr. for børn under 12 år. Morgenmaden serveres fra kl. 7.30 – 09.00 på hverdage og indtil 10.00 i weekender og visse andre perioder (spørg i receptionen).

Hver onsdag serverer vi middag fra buffet. Buffeten kan nydes fra 99,00kr. for voksne og 79,00 kr. for børn og bliver serveret mellem 18.00-20.00. Se menu på hjemmesiden under Fri Onsdag .

Er der køkken, så jeg selv kan lave mad?
Ja. Vi har et gæstekøkken til rådighed, som vores gæster frit kan benytte hele døgnet. Her kan du også sidde og nyde maden. Køkkenet er forbeholdt familier, håndværkere m.fl. og må ikke benyttes af grupper eller kursusgæster.

Er der parkering?
Ja. Vi har en stor GRATIS parkeringsplads tilbagetrukket fra hovedvejen.

Må jeg have kæledyr med på værelserne?
Ja. Vi har 2 værelser som er tilladt for husdyr.

Skal jeg selv have linned og håndklæde med?
Du kan vælge selv at medbringe linned og håndklæde eller du kan leje sættet i receptionen.

Er der hårtørrer på værelserne?
Du kan låne en hårtørrer fra receptionen.

Er der internet og tv på værelserne?
Ja, TV og WiFi er inkluderet på alle værelser – vi tilbyder You See hotelpakken + TV2 og BBC-News. Der er også mulighed for at se satellit-tv i vores opholdsstue i hovedbygningen.

Kan vi leje en babyseng?
I kan låne en babyseng. Meddel gerne dette ved reservationen, da vi kun har et begrænset antal. Den vil stå klar på værelset.

Findes der børnevenlige aktiviteter på området?
Ja. Vi har en stor udendørs aktivitetsplads med både hoppepude, kæmpeskak, bordtennis, basket, boldbane og legeplads til små og store børn. I kan også låne diverse spil og bolde hos os. Den skønneste badestrand findes i gåafstand kun 1,2 km. herfra.

Er Danhostel Ishøj Stand handicapvenligt?
Ja, alt forefindes i stueplan. Vi har to værelser, der er specielt handicapvenlige. 10 ekstra værelser kan tilføjes en rampe. Giv os besked ved reservationen, hvis du ønsker ramper.

Kan jeg vaske tøj hos jer?
Ja. Vi har to vaskemaskiner og tørretumblere. Du køber poletter til vaskeriet i receptionen. Der er også strygejern i vaskeriet.

Kan jeg leje cykler hos jer?
Ja. Vi udlejer cykler – spørg i receptionen.

Må jeg selv medbringe drikkevarer?
Desværre nej. Til gengæld tilbyder vi  drikkevarer til en meget rimelig pris.

Hvornår kan jeg forvente fred og ro?
I tidsrummet 23:00 – 07:00 henstiller vi til, at der er ro på hele området.

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand her

Online booking
Booking