Bemærk! Danhostel Ishøj Strand har fået nye forpagtere. Med venlig hilsen, Anette & Kim

Kan jeg tilkøbe forplejning?
Hver morgen serveres en lækker morgenmadsbuffet på DANHOSTEL. Morgenmaden serveres fra kl. 7.30 – 09.00 på hverdage og indtil 10.00 i weekender og visse andre perioder (spørg i receptionen).

Som campist, kan du bestille friskbagt morgenbrød til afhentning i receptionen fra kl. 08. Skal bestilles og betales dagen før.

Hver onsdag serverer vi ligeledes på DANHOSTEL, middag fra buffet. Buffeten kan nydes fra 99,00 kr. for voksne og 79,00 kr. for børn og bliver serveret mellem 18.00-20.00. Se menu på hjemmesiden under Onsdagsspisning.

Er der parkering?
Ja. Vi har en stor GRATIS parkeringsplads tilbagetrukket fra hovedvejen. Du kan naturligvis også parkere 1 køretøj ved din plads, hvis du ikke har valgt en af vore specielle teltpladser, som er helt fri for motoriserede kørertøjer.

Findes der børnevenlige aktiviteter på området?
Ja. Vi har en udendørs aktivitetsplads med både hoppepude, kæmpeskak, bordtennis, basket, boldbane og legeplads til små og store børn. I kan også låne diverse spil og bolde hos os.

Er Ishøj Strand Camping handicapvenligt?
Alt er i et plan, men vi har desværre ingen special indretning for svært handikappede.

Kan jeg vaske tøj hos jer?
Ja. Vi har vaskemaskiner, tørretumblere og strygerulle. Du køber poletter til vaskeriet i receptionen. Der er også strygejern i vaskeriet.

Kan jeg leje cykler hos jer?
Ja. Vi udlejer cykler – spørg i receptionen. Lejeprisen finder du her.

Check ind/check ud tider
Ankomst bedst mellem kl. 14.00 og 17.00. Søn- og helligdage dog indtil kl. 16:00. Ankomst efter receptionens lukketid skal aftales forud. Der kan laves en nøgleboksaftale, hvis du har forudbetalt opholdet. Dette kan gøres via denne hjemmeside, se under kontakt – forudbetaling. Husk at ringe til os i åbningstiden på tlf. 43 53 50 15 for at få din bokskode.
Afrejse alle dage venligst inden kl. 12.00.

Kæledyr
Hunde må gerne være på campingpladsen, hvis de er i snor. Katte og lignende må holdes i campingvognen. Dyrene må ikke efterlades uden tilsyn og må ikke medtages til  indendørs fællesfaciliteter såsom opholdsstue, badeværelser og køkkenet.

Faciliteter
Vi har dejlige fællesfaciliteter på vores campingplads, som du frit kan benytte. Der er fælles opholdsstue med satellit-tv samt et køkken med komfur og ovn + 2 mikrobølgeovne. Husk at medbringe service samt køkkenredskaber til madlavning. 

Internet
Du kan købe adgang til vores WIFI i receptionen.

Hvornår skal der være ro?
Af hensyn til andre gæster skal der være ro på området i tidsrummet 23.00-07.00.

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand her

Online booking
Booking